Antenneudvalget informere omkring bedre bredbåndsforbindelser

Vi har i antenneuvalget haft en del dialog med bla. TDC og andre mulige internetudbydere. Til sidst lykkes det at få en melding omkring vores muligheder, for at vi alle i foreningen kan få bedre opkoblinger. Så er du én af dem, som ikke har mere end ca. 8 megabit opkobling i dag, så er der godt nyt.

Alt efter hvor du bor, så har du nu mulighed for at opgradere. Dog er det stadig forskellige muligheder, de kan tilbyde, men undertegnede har lige fået 40 megabit forbindelse 🙂

Såfremt du ønsker denne mulighed:

Ring til TDC på telefon  7070 3030 og bed om at tale med afdelingen for bredbåndsforbindelser. Fortæl at du gerne ville høre omkring muligheden for bedre forbindelse og ved hjælp af din adresse, kan du forhåbentlig få en meget bedre opkobling.

Held og lykke 🙂

Hilsen

Antenneudvalget

(som herefter lukker ned igen som udvalg)

Grøn kystkile<< >>Invitation til podedag lørdag den 11.03.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.